قهر کردن همسر در مواقع ناراحتی

با سلام خدمت مشاوران نی نی سایت لطفا راهنماییم کنید ممنون

مشکلی که من با همسرم دارم این هستش که وقتی ایشون کار اشتباهی انجام میده یا حرفی میزنه که من ناراحت میشم اصلا از من دلجویی نمیکنه و وقتی میبینه من ناراحت شدم و بهش بی توجهی می کنم نه تنها پیشقدم نمیشه برای توجیه کردن و توضیح دادن برای اشتباهش بلکه دیگه با من صحبتی نمی کنه و مثل بچه ها قهر می کنه میخواستم ببینم باید چه جوری ناراحتیم رو بهش نشون بدم و چگونه باهاش رفتار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست خوبم شما باید به این نکته توجه داشته باشید که هر انسانی دارای یک سری خصوصیات اخلاقی خاص میباشد که معمولا از کودکی شکل گرفته و تقریبا غیر قابل تغییر میباشند
در درجه اول سعی کنید این گونه ناراحتی ها را در زندگی کم کنید و موقعیت هایی رو که باعث ناراحتی میشوند را کم و کمتر کنید در درجه دوم در مواقعی که با هم گفتگو دارید در مورد مسایلی که باعث ناراحتی شما میشود و درخواست هایی که دارید رو عنوان کنید، شرایط یک گفتگوی صمیمانه را رعایت کنید
مواقعی که ناراحتی پیش میآید با توجه به شدت آن در موارد بی اهمیت راحت گذشت کنید و با توجه به شدت آن از ایشان فاصله کوتاهی بگیرید و بعد از گذشت مدتی ایشون رو به گفتگو دعوت کنید. مدت زمانی رو اجازه بدهید ایشون تنها باشند
در نهایت در نظر داشته باشید سر موضوعات بی مورد قهر نکنید به این دلیل که قهر ها و دلگیری های مکرر بین شما به مرور فاصله ایجاد خواهد کرد