از دست خودم عاصی ام، من یک آدم دل رحم هستم بقیه ازم دلخور هستن کاش خودمم میدونستم چرا،مثلا خواهر خودم،در این شهر غریب فقط اینجاست اونم قهر کرده بخاطر اینکه زنگ زده بود گفت من دلم گرفته گفتم خب بیاین اینجا،فردا شب قرار بود بیاد فردا غروب زنگ زده خواهرشوهرم قراره بیاد من نمیام،گفتم خب زودتر میگفتی میگه مگه چی شده حالا و قهر،پدرشوهرمو یک عمر تر و خشک کردم و بهش رسیدم گاهی اوقات پول دستی میدادم بهش که کم نیاره و بره دکتر،الان رفته خونه برادرشوهرم زنگ زدم حالشو بپرسم میگم خونه ای یا بیرون حالت چطوره بابا،میگه خونه آقا ... هستم و خیلی سرد و یخ خداحافظی کرد،حالا این آقا...با ما قهره چون اول عقدمون وقتی شوهرم دنبال کار میگشت زنش نذاشت بره خونشون و گفت خودمون گرفتاریم بالاخره شوهرم کار پیدا کرد اونا بعدا گفتن شما چرا زنگ نمیزنین و احوال نمیپرسین دیگه نمیخوایم رفت و آمد کنیم الکی میگفتن چون منو شوهرم دست به دست هم دادیم و زندگیمونو از صفر ساختیم خونه و ماشین و ....اینا رو گفتم که بگم کلا همه سعی میکنن منو ناراحت کنن،آخه چرا نه اهل فضولی هستم نه غیبت نه دو بهم زنی، پشت سر دشمنم هم بد نمیگم به هر کی نداره کمک میکنم پول نداشته باشم دلسوزی میکنم آخه چرا مردم اینقدر غرور دارن،برادرشوهرم در خیابون همسرمو دیده ،همسرم رفت دست بده روشو کرد اونور و رفت،مگه چند روز زنده ایم چرا آخه،گاهی احساس میکنم دارم دیوونه میشم،با هر کی رفت و آمد میکنم یک چیزی میشه، از طرفی در شهر غریب  تنهام دلم یک هم صحبت میخواد،از وقتی دوتا بچه کوچیکم پشت سر هم بدنیا اومدن دیگه سرکار نمیرم و افسرده شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار،قبلا مهندس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

از رفتار اطرافیان و عزیزانتون دلشکسته و مایوس هستید و این مسئله شما رو رنجیده خاطر و غمگین و حتی سرخورده کرده

دوست عزیز قرار نیست ما همه انسانها رو دوست داشته باشیم و آنها هم در هر شرایطی مارو دوست داشته باشند حال چون فامیل یا از یک خانواده هستیم

دو پیشنهاد برای شما دارم یکی این که محبت و لطف ما هم نیاز به مدیریت داره اگر شما از سر مهربانی و محبت هر روز به  کاکتوس خود آب بدهید چه بلایی سر گیاه بیچاره میاد طبعا میگنده پس لطف و محبت هم حتی قاعده داره پیشنهاد دوم مهارت خودآگاهی هست این مهارت رو به همراه مهارت ارتباط موثر فرار بگیرید تا شناخت بیشتری از خودتون داشته باشید تا انتخاب ها و ارتباط های شما نیز بهبود پیدا کنه

سوالی ازتون دارم

سهم شما در رسیدن رابطه هاتون به اینجا چقدره؟

برای این که بهتر متوجه بشید براتون مثالی رو عنوان می کنم

ممکنه در مهمانی شرکت کنید و سیر خورده باشید و فراموش کرده باشید بعد ممکنه مهمانها از شما رو برگردونن شما دلخور بشید و چون از خودتون آگاهی ندارید بگید مردم چرا اینطور رفتار می کنند در صورتی که اگر متوجه میشدید که مشکل خودتون هستید درصدد رفع و پیشگیری برمیاید مثلا مسواک و آدامس و یا حتی عذر خواهی و آونها هم با شما بهتر رفتار می کردند

با این مثال خواستم بهتون بگم ممکنه مواردی در رفتار خود شما هم باشه که از اون اطلاع ندارید و باعث میشه برنجید به کمک یک روانشناس مهارت خودآگاهی و ارتباط موثر رو کسب کنید