عدم ارتباط موثر با همسر

سلام و خسته نباشید

من 26 سالمه و شوهرم 32 سالش دو سال و 5 ماه میشه که عروسی کردیم و البته یک سال هم عقد بودیم. همسرم در خانواده ای بزرگ شده که عاطفه و روابط خوبی بینشون نبوده و اصلا چیزی از زندگی مشترک نمیدونه با این حال 6 ماه اول عقد همه چیز خیلی عالی بود و هیچ مشکلی نداشتیم اما بعد از 6 ماه کم کم مشکلات شروع شد شوهرم بداخلاق و عصبی هست به همه چیز گیر میده سر کوچکترین چیزی بداخلاقی میکنه جلو همه با من دعوا میکنه و داد میزنه سرم حال من اصلا براش مهم نیست هر موقع هم بهش میگم بیا با هم حرف بزنیم تا راهی برای حل مشکلات پیدا کنیم میگه حوصله ندارم الان تقریبا 3 سال میشه که من ازش میخوام هم صحبت باشیم هم فکری کنیم ولی هر بار با داد و دعوا میگه الان وقتش نیست چقدر حرف میزنی و.... خیلی با من بد رفتار میکنه خیلی آزارم میده دقیقا کارهایی که میدونه من رو عصبی میکنه انجام میده بعد هم که میگم چرا این کارو کردی چرا میخوای عصبیم کنی میگه من کاری نکردم اصلا قبول نمیکنه که اشتباه داره همش میگه تو داری غر میزنی نمیدونم چی کار کنم قبول هم نمیکنه بریم پیش مشاور میگه من پول جای این کارها نمیدم.

ممنون میشم راهنماییم کنید دیگه واقعا خسته شدم و بریدم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
به نظر میرسه شما و همسرتون دچار تعارضاتی هستید. که به هر حال از تعارض در رابطه گریزی نیست اما نیاز هست مهارت حل تعارض و حل مسئله رو فرابگیرید تا بتوانید به توافق برسید
نیاز هست به گمک یک مشاورهر یک سهم خودتون رو در این که رابطه به اینجا  رسیده پیدا کنید و هر یک روی سهم خود کار کنید به هر حال با این شرایطی که دارید هرروز سخت تر خواهد شد و حرمت ها شکسته خواهد شد و به یکدیگر آسیب می زنید اگر همسرتون همکاری نمی کنه نیازه خودتون اقدام کنید و مراجعه حضوری داشته باشید تا هم آموزش های لازم رو بگیرید و هم خودمراقبتی رو فرابگیرید تا در این رابطه دچار آسیب نشوید اگر شما تغییر کنید همسرتون هم ترغیب خواهد شد تا برای درمان همکاری داشته باشد