من هفته پیش شنبه دندون عقلم رو جراحی کردم جراحی خیلی سختی داشتم بعدش درد و ورم و کبودی داشتم قفل شدگی فک

بخاطر کوچیک بودن دهنم خیلی به فکم فشار اومد

هنوزم فکم قفله تقریبا خیلی دهنم باز نمیشه تا کی اینجوره؟

و یکی از بخیه هام باز شدن مشکلی ایجاد نمیکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
اسپاسم عضله باعث قفل شدن فک شما شده است و اصلا جای نگرانی وجود ندارد چون به زودی بهبود می یابد.
 کمپرس گرم از روی صورت و تمرینات باز و بسته کردن دهان در یک محدوده خاص که درد به همراه نداشته باشد کمک کننده است. اگر بهتر نشد میتوانید از داروهای شل کننده عضلانی مثل متوکاربامول و ضد التهاب مثل ژلوفن هم استفاده کنید.