سلام من پشت کنکورم دوساله بعد انجام تست و اینا متوجه افسردگی ام شدم و یه عادتی دارم اونم اینه که وقتی نیازی مثل نیاز عاطفی بوجود میاد درمن تا به اون پاسخ داده نشه اصلا نمیتونم درس بخونم یه روانشناس گفت این تنبلی نیست باید درمان بشه میشه کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت مرد شغل پشت کنکور وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
به نظرم به اين سوال يكبار جواب داده شد
اصلا نياز به تست يا برچسب افسردگي و تنبلي نيست
و درمانگر نامناسبي رو انتخاب كرديد متاسفانه
انتخاب هاي ما  و اونچه باعث ايجاد هدف ميشه مهمه و درمانگر بايد شما رو به اين سمت ببره تا برچسب زدن و گمراهي
كتاب ٥زبان عشق و كتاب عادت هاي اتمي ميتونه براي شناخت نيازها و براي ايجاد انگيزه بهتون كمك كنه.