خونریزی مداوم و نیت به زیارت

سلام

من حدود سیزده روزه خونریزی دارم به دلیل کیست تخمدان پزشکم بهم قرص ال دی داد از روز اول پریودی بخورم تا الان خونریزی تموم نشده زنگ زدم به دکترم گفت به خاطر کیست این اتفاق افتاده و عادی هست ...

حالا ما میخوایم بریم مشهد زیارت و از قبل برنامه داشتیم

حکم غسل، وضو، نماز ، زیارت من چطوری هست؟

من چیکار کنم با این خونریزی که بیماری هست و جز پریود نیست؟ ممنونم از جوابتون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
آن مقدار از خونریزی که جزء پریودی هست، باید طبق همان وظیفه عمل کنید یعنی نماز نخوانید و به حرم امامان و مساجد وارد نشوید.
اما مقدار اضافه که جزء پریودی نیست، استحاضه حساب می‌شود و طبق اعمال مستحاضه رفتار کنید. اگر اعمالِ آن را همانطور که در رساله‌ی مرجعتان نوشته انجام بدهید، واردشدن به حرم امامان اشکالی ندارد.
یعنی مثلا در استحاضه قلیله، وظیفه‌ی شما این است برای هر نماز نوار یا دستمالی را که گذاشته‌اید عوض کنید و خود را تطهیر کنید و اگر لباستان آلوده شده است، آن را هم عوض کنید. وضو بگیرید و با لباس و بدن پاک نماز بخوانید. دقیقا همین وظیفه در مورد زیارات و داخل‌شدن به مسجد هست.
اما اول باید ببینید استحاضه شما چه نوعی است، قلیله است یا کثیره. و طبق وظیفه همان، رفتار کنید.
موفق باشید و التماس دعا.
سلام بنده را به امام رضای غریب برسانید.