تغییر دادن تاریخ پریود به دلیل سفر زیارتی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 104 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من پریودهام نامرتب هست ۲۸_۳۰_۴۰ روزه هست. ماه پیش ۸ام پریود شدم. حدود یک هفته دیگه سفر زیارتی پیش روو دارم. میتونم قرص ال دی یا هر قرص دیگه ای مصرف کنم تا پریود نشم؟ یا دارویی بخورم که ظرف دو سه روز آینده پریود شم و قبل سفر پاک بشم؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله می توانید از امشب قرص ال دی را شروع به مصرف کنید موفق باشید.

تجربه شما

ممنون از پاسختون