تغییر ایجاد کردن در اخلاقیات همسر

سلام. من 5 ساله ازدواج کردم. با همسرم دوست بودم و ازدواج کردیم هنوز بچه ندارم. شوهرم اعتیاد تریاک داره خیلی بددهنه و کتکم میزنه. من جایی رو ندارم که برم با خانواده خودم مشکل دارم و نمیخوام طلاق بگیرم. شوهرم هر موقع منو میزنه صورت و بدنم کبود میشه از بس با مشت یا چوب میزنه. وقتی هم دعوا تموم میشه اصلا ابراز پشیمونی نمیکنه و راحت برای خودش مواد مصرف میکنه، جای خوابشو جدا میکنه باهام حرف نمیزنه، حتی یک بار غش کردم منو دکتر نبرد صبحش به هوش اومدم دیدم وسط حال افتادم بدنم پر خون اونم تو جاش راحت خوابیده. نمیخوام جدا بشم ولی میخوام یه کاری کنم که دیگه این کاراشو نکنه چیکار کنم که عوض بشه و دست بکشه از این کاراش؟

لطفا کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متاسفانه هنوز چوب جادویی برای تغییر ادم ها اختراع نشده.

این یک انتخاب است
شما چه انتظاری از یک ازدواج دارید
اگر همسر شما نخواد تغییر کنه و از سبک زندگیش راضی باشه چطور می توانید انتظار داشته باشید تلاشی کند
شما برای خودتان، عزت نفستان و اینکه من دقیقا که می خواهم از زندگس و خودم فکر کنید و بعد گام بعدی را بردارید.