سلام خسته نباشید. من بعد از زایمانم بعلت شیردهی بشدت لاغر شدم و رسیدم ب 45 کیلو. کلا از قیافه دراومدم. میخاستم بگم نیشه یه رژیم بهم پیشنهاد کنید که یکم تپل شم. اخه همه جام صاف شده!!! شوهرم ازین وضع کمی ناراحته. از قیافه افتادم بس ک صوزتم لاغر وتکیده شده. قبلا تپل مپل بودم. مرسی خانم دکتر.
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربرگرامی توصیه های کلی روزی 6-8 وعده غذا میل کنید کم حجم و پرکالری مثل مغزها غذاهای ترکیبی مثل شیر موز آب بین وعده ها نه همراه با آن با آرامش غذا میل کنید ورزش کنید برای داشتن یک رژیم اصولی هم می تونید باهام تماس بگیرید که یا اینترنتی یا حضوری در مطب در خدمتتون باشم jozdany@yahoo.com