تغییر در خلق و خوی همسر

سلام منو همسرم تازه ازدواج کردیم شوهرم پسر خوبیه فوق العاده زرنگه خیلی مسئولیت پذیر خیلی دوستم داره و برای منو خانوادم از جون میزاره ولی یک اخلاقای بدی داره که گاهی وقتا ناراحتم میکنه مثلا فکر میکنه فقط خودشه که از پس تمام کارا بر میاد .یا بهترین خرید و خودش میتونه با قیمت خوب و کیفیت خوب انجام بده اگه منو خانوادم چیزی خرید کنیم میگه نه گرون گرفتینو عیب میزاره روش. یا مثلا وقتی عصبانی میشه حرفای زشت میزنه با کسی که بحثش شده مثلا در رانندگی. در کل خیلی خوشو بالا میبینه و فوق العاده به بقیه بدبینه و فقط کار خودشو قبول داره. وقتی باهاش صحبت میکنم قبول میکنه رفتارش حرفش بد بوده و قول میده تکرار نکنه الان ازش خواستم بنویسه که چه رفتارایی من ازش میخوام تغییر بده قبول کرده ولی خواستم از شما یک کمکی بگیرم که چطور خودم این مشکلو حل کنم چه راهکاری هست چون خودشم دوست داره تغییر کنه ولی مشاوره نمیاد اصلا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

همسر شما مثل همه‌ی انسان‌ها، دارای خصوصیات منفی و مثبت هستند. اینکه ایشون قول بدهند که فلان رفتار رو تکرار نکنن یا بنویسن چه رفتاری رو باید طبق نظر شما تغییر بدهند، نمی‌تونه لزوما راهکار مناسب و بلندمدتی باشه. چون آدم‌ها وقتی تغییر می‌کنن که خودشون بخواهند و لزوم‌ش رو احساس کنند. بنابراین حالا که همسرتون به خاطر علاقه‌ای که به شما دارند، به نظرتون بسیار اهمیت میدن، دقت کنید که مدام ازشون ایراد نگیرید و در عین حال، رفتارهای خوب ایشون رو مورد حمایت و تشویق قرار بدید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون