لجبازی و تندخویی برادرم

باسلام سوالم درمورد برادرم است.

برادرم ۱۳ سالشه خیلی شلوغ و یک دنده و لجباز شده و همش دوست داره سر به سره همه بزاره و با بزرگتر از خودش شوخی میکنه.

چند روز پیش مادرم که مشغول مرتب کردن کشوی لباساش بود متوجه نامه ای شد و اون رو خواند برادرم نوشته بود پدر و مادرم اگه یه روزی من نبودم ناراحت نشید و نوشته بود این نامه را فعلا نخوانید مادرم خیلی بهم ریخت و کاغذ و پاره کرد .

داداشم متوجه شده بود که اون کاغذ توی کشوی لباساش نیست و از مادرم پرسید کی کشوی منو مرتب کرده مامانم گفت من ...

خلاصه هیچکدوم اون نوشته را به روی هم نیاوردند .

یعنی در اصل مادرم میخواست باهاش دعوا کنه من نذاشتم و گفتم اصلا به روش نیاره آیا کارم درست بود .لطفا راهنمایی کنید در مقابل پسرهایی که این کارها رو میکنند چه عکس العملی باید نشون داد.

مادر من زیاد اهل مطالعه نیست میخوام اگر بشه من راهنماییشون کنم .ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر و خسته نباشید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام وقت بخیر

بچه ها به خصوص پسرها در این سنین که سن نوجوانی هست فوق العاده حساس میشن و خانواده ها باید خیلی حواسشون بهشون باشه .

برادر شما هم در سن خیلی پرخطری هست که باید همه جوره رعایت حالشو بکنید و روابط بینتون دوستانه باشه. کوچکترین بحث و دعوا با برادرتون منجر به تصمیم اشتباه از جانب ایشون میشه

شما کار بسیار عاقلانه ای کردید که موضوع نامه رو مخفی نگه داشتید. شما باید کاری کنید که برادرتون به خانواده دلگرم بشه .... ارتباط صمیمی باهاش برقرار کنید و کارهایی که خطری براش نداره باهاش مخالفت نکنید چون در این سن لجبازی و منم منم کردن کاملا طبیعیه به خاطر بهم ریختن هورمون ها در این سن و نیاز به داشتن استقلال باعث این میشه که بچه ها در سن نوجوانی کلا با همه چی مخالفت کنند و شما یه جاهایی باید ندید بگیرید و باهاشون وارد بحث نشید.

موفق و پیروز باشید.