دعواهای مکرر با همسر

 سلام من 5 ماهه عروسی کردم و از وقتی عقد کردیم همش دعوا کردیم و الانم دعواهامون بیشتر شده و اصلا همسرم به چیز های الکی گیر میده و همه وقت سرم داد و بیداد میکنه و بعضی وقتا کتک هم میزنه دلیلش چیه و چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام
احترام متقابل یکی از ارکان اساسی در زندگی مشترک میباشد . دوران عقد معمولا شدت مشاجرات شدید نیست و طرفین سعی دارند برای شناخت بیشتر طرف مقابل و شناساندن خود دست به رفتارهای محترمانه تری بزنند ، الگوی رابطه شما چرخش معکوس دارد و این نشانه خوبی نیست ، داشتن دست به زن ، می تواند نشانه مشکلات شخصیتی در افراد باشد ، ساده ترین شکل آن نداشتن مدیریت خشم است ، و اینکه اصلا چرا شما وارد این الگوی نامناسب میشوبد که کار به زد و خورد کشیده شود نیز بخش دوم مسئله است . تادیر نشده بصورت حضوری و یا تلفنی به یک زوج درمانگر مراجعه نمایید ، حتی اگر همسرتان امتناع کرد شما بصورت فردی مراجعه نمایید تا الگوی مخرب رفتاری شناخته و در صورت امکان برطرف شود.