دعواهای مکرر با همسر

سلام ممنونم که این امکان برای ما هست که اینجا مشاوره بگیریم. منو‌ همسرم چند ماهی با هم‌ دوست بودیم هیچ مشکل و اختلافی نداشتیم یعنی پیش میومدم جزیی بود اونقدر عمیق نبود! اصلا دعوامون نمیشد و اگه میشد سریع همسرم برطرف میکرد نمیذاشت کش پیدا کنه بعد چند ماه اومد خواستگاری و‌ ازدواج کردیم. دوران نامزدی خیلی اذیت شدیم از جانب مادرشون و‌ جنگ بین خانواده ها کلا همش تو تنش بودیم. خیلی بحث شد اختلاف شد همسرم خیلی درونگراتر شد دیگه با گذشت زمان هیچی درست نشد که بدترم شد یکبار تا طلاقم رفتیم و همسرم نذاشت ولی دیگه هیچی بینمون درست نمیشه هر روز هر ساعت من هی بهانه همش دعوا دعوا دعوا اونم شدیدا داد بیداد فحش خیلی شدید دعوا میکنیم خیلی شدید اصلا تصورشم برام سخته که من و‌ اون چجوری اینجوری شدیم

تا چند روز پیش که گفت خسته شده فقط طلاق ولی کلی التماسش کردم و گفت فرصت میده بهمون‌ ولی بازم هیچی درست نشد هیچی!دعوا دعوا دعوا سر همه چی. حتی ریزترین اتفاق و کارهای روزمره

اونم سرد شده و‌ اصلا دیگه اهمیت نمیده

امروز باز گفت هیچی درست بشو نیست بیا جدا بشیم

من‌ نمیخوام جدا بشم ازش باید چیکار کنم؟ اخلاقام خیلی بد و‌ تند و‌ حساس شده همش ناراحتم دلخورم قهرم دعوا میکنم. واقعا نمیدونم دیگه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز کیفیت رابطه در دوران دوستی با نامزدی و ازدواج کاملا متفاوت است به دلیل انتظارات و خواسته ها و مسئولیت های بیشتر و تماس مستقیم با واقعیت های زندگی و ناملایمات آن.بنابراین طبیعی ست که در ازدواج اختلافات به بالاترین حد خود برسد.اما نکته ای که مهم است این است که زوجین بتوانند در موقعیت ها ی بحرانی و تنش ها با همفکری و همدلی و همکاری هم مشکلات را حل و پشت سر بگذارند  نه اینکه بحران ها موقعیتی را فراهم آورند برای اختلاف و سردی و دل زدگی و کدورت های بی پایان . برای پیشگیری از این مسائل زوجین باید مهارت های ارتباطی را بلد باشند و آنها را به کار گیرند.در حال حاضر در شرایط حساسی هستید و  ترمیم رابطه به دلیل عدم اشنایی بااین مهارت ها و خشم ها و کدورت های جمع شده  توسط خودتان امکان پذیر نیست  بنابراین به جای فرصت دادن به یکدیگرو تکرار رفتار های گذشته  و از دست دادن زمان و انگیزه حتما از یک مشاوره حضوری بهره بگیرید که با بررسی ابعاد مختلف, ارتباط شما و همسرتان ترمیم پیدا کند.اصلا نا امید نباشید. با کمک یک متخصص زبده میتوانید رابطه تان را بهبود بخشید. خوب باشید.