دختر هفت ماهه من اهن دوست نداره ایا میتونم قاشق اهنی در سوپش بذارم ؟اگز در ظرف مسی غذایش را درست کنم بهتر است؟سوال دیگر اینکه ایا اضافه کردن ماست به اسفناج باعث از بین رفتن اهن ان میشود باتشکر
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام خیر. حتما بایستی از مواد غذایی غنی ار اهن استفاده بشه و در صورت نیاز قطره اهن در یک فنجان اب میوه مصرف بشه.ظرف رو فراموش کن چون اثراتش طولانی مدته.در مورد اسفناج هم بله میتونه جلوی جذبش رو بگیره گرچه اهن اسفناج به میزان کمی جذب میشه و ما متخصصبن تغذیه اونرو به عنوان منبع لصلی اهن نگاه نمی کنیم اما با توجه به ارزش غذایی بالای بورانی اون رو توصیه میکنم موفق باشید دکتر صادق جعفرنژاد