عينک زدن دوقلوها

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 89 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشيد دختر دو قلو سه ساله دارم كه تازگی ها متوجه شدم چشمشون ضعيفه و بايد عينک بزنن. بار اول كه دخترم با عينک رفت كلاس با گريه از كلاس اومد بيرون گفت نميخوام برم كلاس در صورتيكه الان چهار ماهه ميرن كلاس و تا بحال از كلاس نيومده بود بيرون بگه نميخوام برم بعدش گفتم عينک رو در بيارم بری كلاس گفت آره منم عينک دوتاشون رو در آوردم. سوال من اينه خونه پدربزرگش نزديک به ١٠ تا نوه هست هنوز اونجا نبردم نميدونم چيكار كنم؟ ميترسم اونجا هم رفتيم بخواد گريه كنه و بياد بغلم من چطوری بايد باهاش رفتار كنم؟ درضمن كل روز كه خونه هستم حتی يک لحظه هم عينكش رو در نمياره

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

سلام دوست عزيزم

متشكرم از اعتمادتون به نی نی سايت.

دوست عزيز كودک هر روز با چالش های زيادی مواجه ميشه و متاسفانه نميشه تمام موانع را از بين برد تا كودكانمون تو محيط كاملا امن خودشون باقی بمانند و اين بيشتر باعث منزوی تر شدنشان ميشود ولی شما ميتوانيد شرايط را برايش آرام بخش تر كنيد يعنی هر زمانی كه كنارتون هستند حتما اعلام كنيد كه چقدر خوشحاليد كه عينكشون را ميزنند و از چشمهاشون مراقبت ميكنند و زمانيكه محيط جديد مانند خونه پدربزرگ قرار است بروند حتما آماده كنيدشان و براشون اگر از عكسهاشون داريد از خاطره های خوب و حرفهای خوبی كه از آنها ميدانيد بصورت داستان تعريف كنيد و اينكه چقدر از كنارشون بودن خوشحال خواهند شد تا كمی از اضطرابی كه ممكن است پيدا كنند كمتر كنيد. و اگر در توان شماست با اعضای خانواده صحبت كرده تا در آن محيط كسی نسبت به عينک زدنشان واكنش نشان ندهد .

مطمئن باشيد با آرامش شما كودكانتان هم از آرامش بيشتری بهره خواهند برد.

سپاس

تجربه شما

مرسی عزيزم با حرفای خوبتون اميدوارم بتونم خودم هم خيلی ناراحتم