گرگرفتگی و تپش قلب در روابط

باسلام

مادرم ۴۵ سالشونه و ۳ تا فرزند دارند جدیدا وقتی از خونه بیرون میرن و میخوان با دیگران خارج از خونه ارتباط برقرار کنن دچار تپش قلب و گرگرفتگی صورت میشن و همچنین دستاشون خیلی سرد میشه و همینطور قبلا بخاطر مشکلاتی که با خواهرشوهر و مادرشوهرشون داشتن دکتر بهشون سیتالوپرام دادن ولی یک سالی میشه که استفاده نمیکرد و خوب بودن ولی یک ماهه که این مشکل رو دارن.

مادرم بسیار آدم درونگرا و خیلی صبوری هستن هرکسی بهشون چیزی بگه یا بحثی بشه فقط سکوت میکنن ولی هیچوقت تپش قلب و اینجور مسائل رو نداشتن .

ممنونم اگر راهنمایی کنین باید چکار کنه.🙇

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام علایم مادرتون به نظر علایم اضطراب وشاید اضطراب اجتمایی است معمولا در افرادی که از بروز هیجانشون خودداری می کنند یا با احساساتشون مشکل دارند این علایم در اجتماع دیده می شود کمک به مادر تون در پذیرفتن ودرمیان گذاشتن احساسشون به درمانشون در کنار دارو کمک می کند