گرگرفتگی و پریود نامنظم

سلام 19سالمه و گرگرفتگی زیاد دارم. پریودمم نامنظمه . تیروئیدمم مشکلی نداره. علت و درمان رو لطف میکنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

یک هفته مانده به پریودی به دلیل ترشح سیکلیک هورمونها افراد دچار علائم گرگرفتگی، پرخاشگری و... می شوند که طبیعی است اما بایستی ابتدا سایر موارد رد گردد به همین دلیل لازم است سونوگرافی رحم و ضمائم و آزمایشات هورمونی بدهید.