شوخی های بد همسر

با عرض سلام خدمت شما.با همسرم چند وقته خیلی بحث میکنیم. سر کوچیکترین چیزا. خیلی تازگیا کم حوصله شده. یک سوالو ازش خیلی معمولی میپرسم فقط محض دونستن اون خودشو میزنه به طور مثال دیشب میگم این دوستت چرا بدون اجازه عکسی ک تو استخر بدون لباس گرفتی گذاشته در پیج اینستاش؟ میگه ببین باز شروع کرد زندگی رو ببین عجب غلطی کردم زن گرفتم من، مجرد بودم چه راحت بودم. (کلا همیشه این حرفارو میگه) خب بالاخره منم اعصابم خورد میشه دیگه. نمیتونم با اینهمه بی احترامی هک بهم میکنه برم بغلش کنم بچسبم بهش و ناراحت نشم که یکجورایی حریمی بینمون نمونده که حرمت نگهداره. واقعا خسته شدم از این همه جدال. چطور باید این رابطه رو درست کرد؟ باز میشه بینمون حرمتی و حریمی به وجود بیاد؟

کلا دوست داره هی باهام شوخیای توهین آمیز بکنه و من بدم میاد ولی به خودش چیزی میگم یا شوخی میکنم بدش میاد.

خوبی ام واقعا خیلی زیاد داره ولی این اخلاقش آزارم میده،از وقتی هم که با یه دوست مجردش خیلی رفت و آمد میکنه اینجوری شده و تغییر کرده.حتی دیگه نمازم نمیخونه...

میگن باید تحمل کنی تا درست بشه،ولی منم واقعا اعصابم خورد میشه نمیتونم ساکت بشینم با اینکه خیلی سعی میکنم رابطمون بهبود پیدا کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم متوجه نگرانیتان هستم. اما همیشه به خاطر داشته باشید که در مشکلات زناشویی دو طرف نقش دارند نه یک طرف. احتمالا این سوال های به ظاهر ساده ی شما که برای شما عجیب است که چرا همسرتان نسبت به انها عکس العمل نشان میدهد نوعی کنترل گری قلمداد میشود و به همین دلیل ایشان را ناراحت میکند. همین طور شوخی های همسر شما که شاید از نظر خودشان برای نزدیکی بیشتر با شما باشد از نظر شما بی احترامی قلمداد میشود و شما هم ناراحت میشوید. پس میبینید که دو طرف سهیم هستید در ایجاد احساس های منفی در طرف مقابل. تنها راه حل  این است که در شرایطی مناسب که هم حال شما خوب است و هم حال همسرتان بنشینید و با هم راجع به این سوء تفاهم ها و احساساتتان در زمان وقوع این رویداد ها و خواسته ها و انتظاراتی که دارید با هم صحبت کنید. مهم ترین ابزاری که میتواند همسران را از رابطه و حال  بد نجات دهد صحبت کردن است. البته صحبت و دیالوگی که در آن قضاوت و برچسب زنی و مقصر دانستن خبری نباشد و به دعوا و مشاجره ختم نشود. خواسته هایتان و احساساتتان را فقط توصیف کنید. ازگفتن  واژه تو بپرهیزید و بعد از مشخص شدن خواسته های دو طرف برای براورده کردن آن کوشا باشید.  این قانون را در دیالوگ کردنتان وضع کنید و به انجام آن مقید باشید. امید است که مسائل حل شود. اگر حل نشد از یک زوج درمانگر کمک بگیرید. موفق باشید.