شوخی های کلامی همسرم

سلام خانم دشتی عزیز.ممنون میشم کمکم کنید.من همونم که همسرم بوکس کار میکنه و مشکلش رو واستون گفتم..

ایشون یه مشکل دیگه هم تو رفتارش داره..توی جمع گاهی اوقات یه شوخی های بدی میکنه که مرز بین بی احترامی و شوخی رو از بین میبره..با همه همینجوریه..بارها بهش گفتم اینجوری رفتار نکن با محبت دعوا خواهش حتی از رفتارای خوبش تعریف میکنم اما موقتی بهتر میشه باز دوباره شروع میکنه..مثلا یبار تو جمع بمن گفت جیگر باز گفت وای جیگر که اسم اون عروسک خره تو کلاه قرمزی بود..بعد میخواست اصلاح کنه فوری گفت عزیزم..از این رفتارا تا دلتون بخواد داره..حتی با پدر مادرا..تا بهش میگم جبهه میگیره دعوا راه میندازه..وقتایی که خوبه ازش تشکر میکنم که رفتارش خوبه اما نمیدونم چرا بعضی کلمات مسخره رو میگه..از حیوانات گرفته تااااا هرچی فکرشو کنید..البته بگم که وقتایی که عصبانی میشه مثلا وقت رانندگی یا وقتی از کسی ناراحت بشه بد دهنی میکنه..خیلی از این رفتارش عذاب میکشم خودش بارها گفته میخوام ترک کنم تا یمدت واقعا خوبه اما باز فراموش میکنه..اما دقت کردم این مدل شوخی هاش تو جمع و فحش دادناش تو همون روزایی هست که گفتم بوکس واسش تداعی میشه..گاهی فکر میکنم حق با بقیس شوهرم دیوونس😔اما خب ما همو خیلی دوس داریم..هیچی واسم کم نمیزاره پشتمه همیشه..البته اینو هم بگم همسر من به دلایل مالی تا الان کار درست و حسابی نداشته و بخاطرش تو سری زیاد خورده از خانوادم و حس میکنم یجور عقده شده همه ی این بی پولی هاش..مهندس مکانیکه قراره تا یماه دیگه مغازه بزنه و من همه امیدم اینه شاید بخاطر عقده حقارت اینجوری عصبی میشه و وقتی کار داشته باشه خوب بشه..نمیدونم چکار کنم با این زندگی آشوبم...هیچ حس خوبی ندارم..لطفا راهنماییم کنید خانم دشتی دیگه کم آوردم😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل Nurs وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همانطور که در سوال قبلی نوشتم همسر شما حتنا باید با روانپزشک و یا متخصص مغزو اعصاب صحبت کنند و از نظر مغزی بررسی شوند که ایا اسیب دیده اند یا خیر و بعداز ان مروسخ درمانیشان شروع شود که ایا نیاز به داروددمانی دارند ویا فقط روان درمانی کفایت میکند