پر انرژی بودن کودک

با سلام و خسته نباشید پسر من ۴ سالشه اما خیلی پر انرژی و شلوغه هیچ جوری آروم نمیشه کلا آرامش نداره همش سر پاست همش میخواد باهاش بازی کنیم اصلا تنهایی بازی نمیکنه گفتن شاید بیش فعال باشه اما بردمش دکتر نبود خیلی اذیت میکنه البته خودمون عادت داریم اصلا ناراحت نمیشیم اما هر جا میرم همه اعتراض میکنن واقعا بچه خوبیه فقط خیلی پر انرژی و پر سر و صداست راهنماییم کنین چیکار کنم لطفا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مامان عزیز.
درود بر شما.
این انرژی پسرتان حاکی از سلامتی و ذهن فعال و پویای اوست. اولویت با رشد پسرتان است نه ذهنیت و توقعات دیگران. از همین شیطنت و انرژی در جهت رشد او استفاده کنید. در این سن بازی های فعالیتی پیشنهاد میشوند. در این بازی ها زمینه رشد خلاقیت و افزایش هوش کودک فراهم میشود.
اگر از اعتراض دیگران ناراحت میشوید پدت زمانی که در مهمانی هستین را کمتر کنید تا پسرتان بزرگتر شود. اما توجه مثبت به او را فراموش نکنید.
شاد باشید.