سلام روزتون خوش و سرشار از انرژی و سلامتی ببخشید من خانمی 33 ساله هستم 3 ساله ازدواج کردم و 6 ماه قبل از عید اقدام به بارداری کردیم اما با اینکه زیر نظر پزشک این کارو انجام دادیم متاسفانه به بارداری خارج از رحم منجر شد که با تشخیص سریع عمل لاپروسکوپی انجام دادم.و لوله هایم هم دارم.الان که 2 ماه از عملم میگذره اما با دل زدن و گاهی دردقسمت انتهایی شکمم در سمت چپ و راست و دور نافم مواجهم به دکتر مراجعه کردم و گفت عفونت شدید دارم در ضمن هیچ بچه ای هم ندارم،چکار کنم بارداری سالم و فرند سالمی داشته باشم و عفونت هم نداشته باشم. با تشکر از سایت خوبتون
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمالادر اثر عفونت چسبندگی لوله داشتید و منجر به خارج از رحم شده عفونت را درمان کنید.