شپش و طریقه پاک زدایی آن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 170 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام سوال اولم : در مدت یکماه و نیم دو بار از شامپو لیندان و دو بار از شامپو نایلیس استفاده کردم و نگران عوارضش هستم سوال دومم:  از شونه مخصوص هم استفاده کردم و تمام لباس ها و وسایل و ... رو طبق دستورات داروخانه شستم و بهشون اسپری درمین زدم ولی بعد از یک ماه دوباره مبتلا شدم به نظر شما چه کاری باید انجام بدم سوال سومم: اینکه راهی هست که مطمئن بشیم رشک از روی لباس و ملحفه پاک شده ؟ ممنون میشم جواب بدین واقعا خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

شامپو ها عوارض خاصی جز خشکی مختصر موها نخواهد داشت .احتمالا بیماری شما به دارو های قبلی مقاوم است و باید برای دریافت داروی قوی تر به متخصص پوست مراجعه کنید راهی برای اطمینان از نابود شدن تخم شپش وجود ندارد. میتوانید از مکش با جاروبرقی بر روی وسایل خانه استفاده کنید

تجربه شما

فقط و فقط نفت

۳روز غیر متوالی با یه کاسه نفت و شونه دندانه ریز که هربار شونه را به نفت آغشته کرده و موهای سر را از ریشه و کف سر شونه کنید.

من از بچه های مدرسه گرفتم که اونقدر ناراحت بودم که بهم گفتن نفت بزن

بعد از ۳روز مداومت و تمیزکاری یک سره شست و شو برای اینکه از شرشون خلاص شم موهامو با نفت شستم و شونه کردم همششششش ریخت

بعدشم ۳ماه باید روغن مالی کف سر انجام بدید چون ریزش مو میاره

من از قبل ریزش مو هم داشتم و وحشتناک ریخت اما با روغن مالی خوبه خوب شدم