دوربین مدار بسته

سلام

همسایه رو به رویی ما دوربین مداربسته داره

به طوری که قشنگ رفت و آمد کوچه و خونه ما و شاید حتی داخل حیاط ما هم پیدا باشه

میخواستم بدونم میشه از نظر قانونی پیگیری کرد ؟

میدونم اگه حریم خصوصیم رعایت نشه مشکل داره ولی من دلم نمیخواد حتی رفت و آمد من در کوچه هم مشخص بشه برای ایشون چون قشنگ در خونه ما رو هم میگیره

چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

به نظر اقدام ایشان جرم تلقی نمی شود، مگر به حریم خصوصی شما در محل سکونت خدشه وارد شود

موفق باشید