سلام خدمت پزشک محترم چند وقتی هست دچار گردن درد و دست درد شدید شدم و احساس سوزش شدید و کوفتگی بین مهره ها دارم از چی میتونه باشه؟ جوری درد دارم که کارهای روزمره رو به زور انجام میدم .

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام دوست عزيز

در ابتدا بايد مشخص شود ، قبلا هم سابقه گردن درد داشتيد يا خير؟

ممكن است بعد از انجام فعاليت جسمانی و كاری سنگين، نشستن های طولانی مدت پشت ميز و كار با كامپيوتر و وضعيت نادرست سر و گردن و شانه ها ايجاد شود.

با توجه به اينكه شدت درد زياد هستش و علائم در دست هم وجود دارد ، حتما جهت درمان اقدام كنيد.

می توانيد به مراكز فيزيوتراپی مراجعه كنيد.

در حال حاضر سعی كنيد با وجود درد از انجام كار و فعاليت هايی كه باعث تشديد درد می شوند اجتناب كنيد.

به وضعيت سر، گردن و پشت حين نشستن دقت كنيد. قوز نكنيد.

صفحه كامپيوتر را موازی صورت خود قرار دهيد و از خم كردن يا به عقب بردن بيش از حد گردن دوری كنيد.

از رها و آويزان بودن دست ها حين كار با كيبورد دوری كنيد. دست ها را روی ميز يا لبه صندلی قرار دهيد.

صندلی خود را به ميز كار نزديک كنيد. در فواصل كوتاه برای مثال هر ٢٠ دقيقه استراحت كنيد.

موفق باشيد