درمان درد دنده گردنی مهره 7 گردن و سندرم تون کارپال چیست

سلام من دنده گردنی مهره 7 گردن دارم و به شدت درد دارم و 10 جلسه هم فیزیوتراپی کردم موثر نبوده به نظر شما باید چیکار کنم سندرم تون کارپال هم دارم

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. به نظرم با استفاده از گردنبند مخصوص گردنتون رو بی حرکت نگه دارید و جلسات فیزیوتراپی رو هم ادامه بدید. در مورد سندروم تونل کارپال هم با استفاده از اسپیلنت مچ دستتون رو بی حرکت نگه دارید. در صورتی که بهتر نشدید با تزریق کورتون میتونید تا حد زیادی دردتون رو کاهش بدید.