سلام خانم دکتر

6 ماه پیش بارداری پوچ داشتم دکتر یک ماه پیش بهم آمپول اچ سی جی و قرص متفورمین و لتروزول داد

الان یک هفته ست سرم بعد از ظهرا به شدت درد میگیره

امروز و فردا هم موعد پریودیمه

آیا نشونه بارداریه یا اثرات قرص متفورمینه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما این مشکل هم می تواند از عوارض مصرف قرص متفورمین باشد وهم می تواند از علائم بارداری باشد به  همین علت از روی علائم نمی توان صد درصد تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید