تاثیرات امواج دکل

با سلام منزل ما در نزدیکی دکل قرار داره و میخواستم بدونم حد فاصل ایمن از این دکل ها چقدر هست و همینطور چه تاثیراتی بر جنین و نوزاد داره ممنون میشم زودتر کمکم کنین چون واقعا نگران هستیم ممنونم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
امواج مضر هستند و اطلاعات آن را باید از مسئولین بپرسید بر اساس کاری که میکنند متفاوت است. هر چه کمتر در معرض آن باشید بهتر است. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش