من به صورت طبيعی باردار نميشم و بايد از روش های ديگه كمک بگيرم

به هيچ كدوم از اقوام دور و نزديک نگفتم ولی وقتی اونا از من راجع به بچه می پرسن گاهی نمی تونم خودمو كنترل كنم و فقط سريع ميگم فعلا نمی تونيم

حالا يک جواب خوب مي خوام كه بهشون بدم چون ديگه حتی مامان خودم بهم شک كرده

ممنون ميشم راهنمايی ام كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنون از اینکه مارو انتخاب کردید

دوست عزیز ،خانمهای زیادی مسئله ی شمارو دارند
مهم اینست که راه حلهای  بسیاری برای رفع مشکل شما وجوددارد .
پیشنهاد بنده به شما اینست که باخانواده درمیان بگذارید تا اضطراب شما کمتر شده وبتوانید راحتتر تصمیم گیری کنید ....
خانواده هم میتوانند دراین امر به شما کمک کنند ...

روزگاران خوش 🌹