باسلام پسرم شش ماهش دادره تموم میشه بهش حریره بادوم و سوپ میدم به لبنیات گاوی حساسه صورتش روز لپاش بیشتر میرزه بیرون وخارش داره حتی با مصرف ماست ودوغ که خودم میخورم. مصرف لبنیاتمو قطع کردم بهتر شده و دکتر هم پماد ساختنی داده. الان که نمیتونم شیر بهش بدم به جاش چی توصیه میکنید فرنی هم با آرد برنج و یا هویج و یا سیب با نبات براش درست میکنم سوپ هم یه تیکه گوشت با قلم و هویج عصارشو میدم بهش

چه موادی میتونم بهش بدم و چند وعده چون پسرم ولع خوردنش زیاده وقتی پر خوری میکنه پنیر زیاد بالا میاره ...

ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

میتونید از شیر سویا یا شیر خشک ایزومیل استفاده کنید..فرنی هم با همین شیر درست کنید پس از 2 هفته سوپ رو به وعده غذایی کودک اضافه کنید