بیمه تکمیلی و آی وی اف

با سلام آیا بیمه تکمیلی وجود دارد که هزینه های درمان ناباروری مثل آی وی اف را تقبل کند؟ ما بیمه تامین اجتماعی هستیم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

بیمه درمان تکمیلی

سلام
شما میتوانید از بیمه تکمیلی سامان استفاده کنید. لبمه تکمیلی انفرادی سامان یکی از معدود بیمه هایی است که هزینه های نازایی و ivf را پرداخت می کند.
برای اینکه بیشتر با این بیمه تکمیلی آشنا شوید پیشنهاد می کنم مقاله بیمه تکمیلی انفرادی سامان را مطالعه کنید.
و یا برا مقایسه طرح های بیمه سامان اینجا کلیک کنید.
اگر باز هم سوالی دارید همینجا می توانید بپرسید.