چه جوری از مقایسه کردن خودم با بقیه دست بردارم؟ من لیسانس کامپیوتر گرفتم بعدش ازدواج کردم (سال ۹۵) دو سال پشت سر هم زایمان کردم و دو تا پسر دارم. خونه دارم دلم میخواست سرکار برم آخه سرکار رفتن تو فامیل ما ملاک مهمی برای تشخص فرده ،واسه همین مقایسه ها میخوام دوباره کنکور سراسری بدم واسه پزشکی. اما یک روز میخونم یک روز نه. تو کارای خونه هم تنبلی میکنم اصلا دل و دماغ ندارم لطفا کمکم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
شما اول باید با خودتون کنار بیاید و علائق،استعدادها و ارزش‌های خودتون‌رو بشناسید،شما تا همین‌جا هم از قافله‌ای عقب نموندید،درس خوندید،ازدواج کردید و مادر هم هستید پس شاید از خیلی‌ها جلوتر هم هستید،،
این‌که بخواید درس بخونید،شاغل باشید و پیشرفت کنید خیلی خوبه اما موقعی این اهداف می‌تونه به نتیجه برسه که هدف خود شما باشه،اون‌موقع با لذت،حس خوب و پشتکار ادامه خواهید داد،پس بهتره روی عزت نفستون کار کنید و به جای بقیه روی توانایی‌های خودتون متمرکز بشید شما هرگز نمی‌تونید بین دکتر سمیعی و استاد شجریان، فرد باهوش‌تر رو انتخاب بکنید،هوش تقسیم بندی علمی داره و هر کسی برای این‌که موفق بشه باید استعداد خودش‌رو کشف کنه...
با آرزوی موفقیت و شادکامی