با سلام

من این ماه لتروزول استفاده کردم و سونو سیزده ام یه فولی ۶ و یکی ۱۱ داشتم دوباره روز پانزده ام سونو مجدد انجام دادم که شده بود سیزده و نیم. و دکتر دیگه آمپول اچ سی جی نداد. آیا امکان داره فولیکولم به کیست تبدیل بشه؟ اون سمت که فولیکول دارم درد داره؟ تخمدان های من کیست سازه و قبلا کیست داشتم کلومیفن بهتره یا لتروزول برام؟ کدوم احتمال ایجاد کیستش کمتره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
شرح حالتان مهم است. سابقه ناباروری و.... جهت درمان به مراکز معتبر مراجعه کنید. یکشب در میان اقدام کنید و بعد از تاخیر یک هفته ای آزمایش دهید. شب خوش