سلام از دیروز وارد هفته هفتم بارداری شدم. از 4 روز پیش لکه بینی دارم. البته 3 روز اخیر تقریبا تبدیل به خونریزی با حجم کم شدم سونو انجام دادم قلب مشخص نبود. دو روز قبل مجدد آزمایش دادم BHCG 3200 بود. چون تنها لکه بینی داشتم شیاف سیکلوژست 400 برام تجویز شد. با توجه به اینکه حجم خونریزیم از روز تجویز دارو بیشتر شده نیاز به مراجعه مجدد برای تغییر دارو هست؟؟ دو شب است که شیاف استفاده میکنم تغییری در خونریزی ندارم آیا طبیعی؟؟ چقدر زمان لازمه تا دارو اثر کرده و خونریزی کم یا قطع بشه؟؟/ خونریزی در حد پریود نیست در روز چندین بار مجبور به تغییر نوار هستم اما خونریزی پریود ندارم با این شرایط امکان سقط جنین با همین حد خونریزی وجود داره؟؟ لطفا راهنمایی بفرمائید.
پاسخ مشاور
سلام با توجه به خونریزی شدید وعدم رویت قلب جنین احتمال سقط هست دارویی که استفاده می کنید مناسبه ونیاز به کار دیگه ای نیست.اگر دفع لخته ونسج نداشتید چند روز بعد برای بررسی رشد بارداری سونو کنید