تاثیر قرص لتروزل

با سلام

این دوره عادت ماهیانه خونریزی خیلی کمتری نسبت به دوره های قبل داشتم و همیشه ۷ روز بوده و این دوره ۳ روز شده. و قرص لتروزول مصرف کردم. میخواستم بپرسم که آیا به خاطر قرص این اتفاق افتاده؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خیر لتروزول منجر به تحریک تخمدانی میشود فقط همین. اگر کیفیت پریودتان خیلی متفاوت از همیشه بوده است از نظر بارداری چک شوید. روز خوش