قرص داستنیکس

سلام خسته نباشید من الان 3 ماهه یک روز در میان قرص کابرگولین میخورم ترشح سینه ام خشک نشده دیروز قرص خارجیش از داروخونه گرفتم داستنیکس این هم یک روز درمیان بخورم یا دوبار در هفته؟ که خطر نداشته باشه ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خودسرانه دارو را تغییر ندهید بر اساس جواب آزمایش و شدت علائم بیمار دارو تجویز میشود بهتر است با پزشکتان مشورت کنید.‌روز خوش