دیابت بارداری و خوردن بستنی

هفته ۳۴ بارداری آزمایش قند دادم ناشتا ۱۰۰ دو ساعت بعد صبحانه ۱۳۰ بود دکتر غدد گفت قرص متفورمین بخورم الان میتونم برای تپل شدن نوزادم بستنی بخورم اگه نه چی بخورم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام
این طور که متوجه شدم در حال حاظر شما دیابت بارداری هستید و باید رژیم غذاییتون رو رعایت کنید خوردن بستنی هم قندتون رو بهم میریزه و خاصیتی برای فرزندتون نداره علت اینکه میخواین فرزندتون اضافه وزن پیدا کنه چه چیزی هست یعنی پزشک ازتون خواسته که وزن جنینتون رو بالا ببرید اگر این طور است بهتره از کارشناس تغذیه کمک بگیرید تا با خوراکیهایی که برای بدن شما و جنینتون مفید است وزن گیری داشته باشددر غیر این صورت بهتراست فرزندتون با وزن نرمال به دنیا بیاید.