با سلام خدمت شما. مدت 10 سالی هست که من غده چربی کنار پیشانی ام دارم و در حال حاضر رشد کرده است. خیلی نگرانم آیا این خطرناک هست و یا با جراحی درمان میشود. دکتر هم مراجعه نکردم هنوز ؟با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام برجستگی پوستی در ناحیه پیشانی ممکن است به دلایل گوناگونی رخ دهد .شایع‌ترین آن توده چربی یا کیست پوستی است که درمان هردو جراحی است البته معمولا خطری ندارد