بوتاکس پیشانی و دور چشم

369 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام پسر ۱۲ ماهه دارم و میخوام بوتاکس پیشانی و دور چشم و ژل خط خنده بزنم از طرفی به پسرم شیر میدم و از طرفی هم روزی یک عدد لیتیزن بابت آلرژی که نمیدونم دلیلش چیه و پوستم خارش میگیره و قرمز میشه استفاده میکنم میخوام بدونم اگه بوتاکس کنم و ژل بزنم مشکلی پیش نمیاد ممنون از پاسخگویی شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام ،بی خطر بودن بوتاکس درشیردهی از نظر علمی وابت نشده است .

تجربه شما

سلام

بوتاکس به صورت موضعی به پوست یا عضلات تزریق میشه و با توجه به اینکه به گردش خون وارد نمیشه پس داخل شیر هم ترشح نمیشه. در نتیجه تزریقش در دوران شیردهی کاملا ایمنه.