علت درد در ساق پا

سلام من ۲۷ سالمه، حدوده  ۵ ساله فقط شب ها ساق پای راستم درد میکنه. به پزشک مراجعه  کردم گفتند باید اسکن شه که نرفتم. جدیدا همزمان ساق دست راستمم درد میکنه. لطفا راهنماییم کنید امکان داره بخاطر ویتامین D باشه؟ مجبورم هر شب محکم ببندمش و گرم نگه دارم تا یکم دردش کم شه؟ تو سرما هم شدید میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام وقت بخير

ورزش روزمره، بررسی ويتامين های B ، D و Ca ، خواب كافی ، شنا و آب درمانی.

از پماد هاي تسكين دهنده درد نيز ميتوانيد استفاده كنيد.