درمان درد ساق پا

سلام من ۲۷ سالمه، حدوده  ۵ ساله فقط شبا ساق پای راستم درد میکنه. به پزشک مراجعه  کردم گفتند باید اسکن شه که نرفتم. جدیدا همزمان دست راستمم درد میکنه امکان داره به هم مربوط باشن؟ لطفا راهنماییم کنید امکان داره بخاطر ویتامین D باشه؟ مجبورم هر شب محکم ببندمش تا یکم دردش کم شه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

اين دو مسئله ارتباطی به هم ندارند اما مسائل مربوط به كمبود ويتامين ها و يا مواد معدنی ميتواند باعث اين دردها باشد.

با آزمايش خون از اينكه ويتامين های بدنتان كم نيست مطمئن شويد.

اگر مشكلی نبود ورزش روزمره را شروع كنيد و با آب درمانی و پياده روی شروع كنيد.

روزی نيم ساعت در برابر نور مستقيم خورشيد قرار بگيريد.

و برای دردهای دست و پا از پمادهای تسكين دهنده درد كه در داروخانه ها موجود است استفاده كنيد.