پا درد بعد از پیاده روی

باسلام .من قبلا سوالمو پرسیده بودم و جناب گلشنی برای جواب به من سوالاتی پرسیدن که جواب میدم قبلا در مورد درد پام پرسیدم و اینکه تقریبا سه ماه پیش بعد از یک پیاده روی یک ساعته دچار درد شدیدی در کناره های خارجی یکی از پاهام شدم و به لنگیدن افتادم. چند روزی راه نرفتم درد کمتر شد اما کامل خوب نشدم و این درد موهوم با گذشت سه ماه با من هست. الان دیگه مثل روز اول نیست ؛ دردم بیشتر اطراف قوزک پا و گاهی سمت داخلی پام هست و از صبح که بیدار میشم درد نامشخص و منتشر از مچ پا به پایین دارم در یک پا البته و گاهی کف همون پا هم حس درد ملایم دارم ساق همون پا هم یک سالی هست که درد و خشکی دارم و زانوی همون پا هم چند سالی هست درد دارم. دیسک کمر و تنگی کانال هم دارم. حدود ده - پانزده کیلو اضافه وزن دارم که اخیرا دچار چاقی شدم و اینطور نبودم. دو بار هم دکتر مراجعه کردم هم ارتوپد و هم مغز و اعصاب : یکیشون گفت از کمرت میزنه به پات؛ دیگری گفت تاندون پات کشیده شده و استراحت کن؛ سه چهار ماهه بلاتکلیف موندم . این رو هم بگم که مچ همون پام بیشتر از قبل صدا میده خصوصا وقتی مچمو میچرخونم، دکتر گلشنی چی شده ؟ باید چی کار کنم؟ سپاس

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
با توجه به توضیحات کامل شما، به نظر بنده باید در قدم اول به یک متخصص ستون فقرات مراجعه کنید تا برای مشکلات ستون فقراتتان درمان هایی را در پیش بگیرید و در کنار درمان ستون فقرات حتما برای کاهش وزن نیز اقدام کنید. برای مچ پا نیز فعلا از کفش راحتی و اسپرت استفاده کنید.
سلامت و تندرست باشید