سلام و ممنون بابت این راهنمایی پسر من از حالات فعالیت غیر طبیعیه خیلی فعاله و تند خو و پر سر و صدا و خواب خیلی کم  ولی در دو نیم سالگی واضح حرف زده و حتی ۳ شعر و حفظ بود و دارای تمرکز و یادگیری بالایی هست طوری که وقتی کارتون میبینه هیچ چیر نمیتونه حواسشو پرت کنه و بعدا کامل و با تمام جزییات اونو میتونه تا مدتها توضیح بده براتون خیلی راحت خودشو با محیط تطبیق میده ولی فقط تو خونه میکوبه میشکنه داد میزنه میپره گاز میگیره میزنه ولی وقتی نقاشی و بازی و کارتن میبینه کاملا آروم و متمرکز هست چرا انقدر عصبی و تند خو هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل مهندس معمار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام؛ دوست عزیز با توجه به توصیف مختصری که شما از فرزند دلبندتان ارائه دادید نمی‌‌توان مشکل را تشخیص داد.به نظر می‌رسد نیاز به بررسی حضوری و تخصصی وجود دارد. به شما توصیه می‌کنم هرچه سریعتر به کارشناسان متخصص در زمینه کودک مراجعه کنید و مشکل فرزندتان را پیگیری نمایید. پایدار و پیروز باشید.