سلام خسته نباشید

من دو قلو باردارم

آزمایش غربالگری مرحله اولم خوب بود هر دو مورد  screen negativ بودند

سونو ان تی هم خوب بود فقط یکی از قل هام درست نچرخید و دکتر گفت روشو به من نمیکنه و نمیتونم بینیشو ببینم اما اون یک قلم همه چیش خوب بود و ان بیش دیده شد

حالا قل دومم که درست تکون نخورد و نتونستند ان بیشو ببینند یعنی مشکل داره؟😔

اما بقیه چیزها و آزمایش غربالگری خوب بود

میشه راهنمایی کنید که آیا با اینکه همه چیشون خوب بوده و فقط نچرخید که ان بیشو ببینند آیا میشه گفت مشکل داره یا نه؟

۲۶سالمه و یک سقط قبلی هم داشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خیاط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

وقتی نچرخیده و دیده نشده، چطور میتوان نظر داد که خوبه یا نه؟

به اطلاعاتی که داده اند و گفتند که خوب بوده، باید اکتفا کنید. و منتظر سونوی آنومالی برای بررسی بیشتر باشید