سلام یکی از دوستان رفته دکتر واسه بارداری دو قلویی بهش well woman  داده  از اونجایی که تو خانواده مون  دو قلو هست  و اینکه بعد  زایمان پسرم کاملا سینه هام آب شدن و موی مردانه درآاوردم اما پریودم  منظم هست میل جنسیم کم شده میتونم از این قرص بخورم یا چه قرصی پیشنهاد میکنید که من هم  دوقلو باردار شوم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه بارداری دوقلویی جزء بارداری های پر خطر محسوب می شود توصیه من به شما این است که به صورت طبیعی باردار شوید موفق باشید