کم خونی و خستگی مفرط

سلام خسته نباشید بنده مشکل معده دارم ورم و میکروب و جدیدا سردردهای وحشتناک گرفتم که مشخص شد میگرن پا درد و بدن درد خیلی دارم ولی به حدی رسیده که چیزی دستم نمیتونم بگیرم یا از یه پله نمیتونم بالا بیام کم خونیمم خیلی پایین خسته هستم هر روز مریضم داروهای اعصابم میخورم اصلا اشتها ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص روماتولوژی

سلام. بيشتر بنظر ميرسد علايم شما عصبی ميباشد. ولی جهت اظهار نظر دقيق تر لطفا نتايج آزمايشات خود را ارسال نماييد