چاقی مفرط به علت بی تحرکی

سلام وقت بخیر

بنده در طی دوسال به علت عدم تحرک (پارگی رباط مچ پا و پروسه درمانش) ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم. تو این دوسال برنج و نان کمی استفاده میکردم ولی متاسفانه هر روز بستنی یا تنقلات چاق کننده میخوردم البته نه به مقدار زیاد...

از شنبه این هفته شروع کردم به ورزش (زومبا و چربی سوزی) و رژیم ولی ۵۰۰ گرم اضافه کردم😐

جوری که الان شک کردم کم کاری تیروئید داشته باشم.

و اینکه قبل این دوسال پیاده روی های طولانی و والیبال و یه مدت یکماهه بدنسازی کار میکردم...

آخه این اضافه وزن دلیلیش چیه؟و اینکه الان کم که نمیکنم هیچ اضافه هم میکنم

و چکاپ کامل آبان ماه دادم البته آزمایش تیروئید ندادم

خیلی نگرانم و عصبیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.
اینکه ورزش را شروع کرده اید بسیار کمک کننده است . من اشکال را در رژیم شما میبینم. بهتر است مجددا با متخصص تغذیه خود ملاقات داشته باشید و یکبار دیگر برنامه را دقیقتر با هم مرور کنید.