مشکل مالی و تصمیم برای جدایی

سلام

من ۱۳ساله ازدواج کردم دو تا دختر دارم

خودم ۲۵ شوهرم ۳۹ سالشه

مشکلات زیادی با شوهرم داریم که منجر به دعواهای بدی میشه و طلاق

که پدرم به خاطر بچه ها تصمیم گرفته با اینکه خودش شرایط مالی خوبی نداره ماشینشو بده به من تا برم سرکار و دیگه با شوهرم دعوا نکنیم.

حالا من اصلا به این قضیه حس خوبی ندارم که تو خونه شوهرم پدرم به من ماشین بده

دور و اطراف همه دخترای طلاق گرفته هستن که باباشون بهشون ماشین داده

احساس میکنم خیلی بده

شوهرم اونطوری پررو میشه احساس میکنه که وظیفه اوناست که خرجمو بدن

شوهرم خیلی بده من حتی میخوام کار کنم پول جمع کنم اگه شرایط بدتر شد طلاق بگیرم برم

نمیدونم چیکار کنم با توجه به اینکه پدرم هم خیلی راضی نیست

به مادرم گفته بود کاش دختر نداشتم که ماشینمو بهش ندم حالا بیکار بشم.

ممنون اگه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم متوجه هستم که شما با همسرتان مشکلات فراوانی دارید اما گرفتن ماشین از پدرتان برای اینکه دعوا هایتان با همسرتان کم شود اشتباه است. خصوصا که ایشان هم در شرایط مناسبی نیستند و اینطور که گفتید با اینکار ایشان هم بیکار شده اند. متوجه هستم که پدرتان داوطلبانه این کار را کرده اند اما شما باید بتوانید بعد از 13 سال زندگی خودتان مسائلتان را حل کنید. اگر میتوانید حتما از یک روانشناس حضوری کمک بگیرید تا شاید بتوانید ارتباطتان را با همسرتان ترمیم کنید. اگر هم بعد از بررسی تمامی جوانب تصمیم به جدایی گرفتید لازم است برنامه ای برای زندگی پس از جدایی تان بریزید. مطمئنم انقدر توانمند هستید که خودتان بتوانید بدون کمک گرفتن از پدرتان تدبیری بیاندیشید تا مسائل را حل کنید. موفق باشید.