مدفوع کودک هجده ماهه

من یک نوپای هجده ماهه دارم که از شیر خودم تغذیه میکند احساس میکنم اکثر غذاهایی که میخورد به همان شکل اولیه دفع میشوند و انگار هیچگونه هضمی صورت نمی گیرد حتی سیب زمینی و تخم مرغ هم همینطور است با عرض معذرت به راحتی از مدفوعش میتوان جزییات دقیق آنچه خورده را فهمید و همچنین قبلا روزی یک الی دوبار مدفوع داشت که الان به چهار بار رسیده ...آیا پیگیری خاصی لازم است؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

آیا وزن گیری مناسب دارد کودک شما.

آوزش طرز غذا خوردن (با آرامش غذا خوردن و عدم تعجیل در غذا خوردن، و جویدن خوب غذا قبل از بلعیدن)

مشکل شما را تا حد زیادی برطرف خواهد کرد.

در غیر اینصورت نیاز به بررسی بیشتر پزشکی دارد.