با سلام. سی و یک ساله هستم در هفته ی هجدهم بارداری می باشم یک سقط یه ماهه در دوازده سال پیش و یک پسر یازده ساله دارم. در این بارداری در غربالگری اول همه چیز عالی و خوب رشد جنین هم خوب بود و ان تی هم نرمال بود. در هفته ی هفدهم که برای سونوی آنومالی رفتم همه ی موارد خوب بود اما دکتر گفت که روده ی بچه اکوژن به نظر میرسد کنترل ماه بعد...که من معطل نکردم و با مشورت دکتر خودم با اینکه احتمال نود درصدی سلامت جنین دادند بالاخره تست آمنیوسنتز دادم که خداروشکر جواب اولیه نرمال میباشد. اما همش نگرانم که این اکوژن چی میشه دکتر گفت احتمالا چون اوایل خونریزی داشتم داخل مایع آمنیو وارد شده و جنین خون داخل مایع بلعیده نمیدونم به خدا فقط توصیه کرده که سونوگرافی ها رو به موقع انجام بدم و جنینم مشکلی نداره. توصیه ی شما چی هست ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
نگران نباشید به پزشکتون اعتماد کنید وسونوی کنترل  رو تکرار کنید البته دریک مرکز معتبر .کار دیگری لازم نیست .استرس هم نداشته باشید.روزخوش

تجربه شما

سلام تو هفته دوازده بارداری سونوگرافی گفت روده ی جنین بیرون از شکمش هست به من به قصد کشت مواد مخدر تزریق کردن و داخل واژنم مواد ریختن و یک ساله درد واژنم خوب نشد یک سال واژنم گرمای شدید داشت و داره شاید دلیل این نقص مادرزاد گرمای شدید واژن هست چجوری این گرمای شدید را از بین ببرم؟  آیا تخمک هام با این گرما از  بین رفته بچشم را هم می خوایم سقط کنیم اون کسی هم که این بلا را سرم آورد براش حکم شلاق و زندان گرفتیم سینه هام هم پر از کیست هست به خدا از این زندگی سیرم