سلام خسته نباشین من 28 سالمه و از بچگی در خواب مینالم این خیلی برای خودم و اطرافیانم زجرآوره آیا راهی درمانی چیزی داره یا نه؟ تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم در اکثر موارد خواب ناله بی خطر است. اما اگر بطور مداوم بخاطر خواب ناله از خواب بیدار شوید یا این مشکل باعث عدم خواب و استراحت کافی شود، ممکن است مشکلاتی را در پی داشته باشد. اگر چنین است حتما به پزشک مراجعه کنید. مشکل بزرگتر مربوط به خواب ناله این است که این عارضه ممکن است در حقیقت خرخرکردن باشد. خرخرکردن می تواند نشانه وضعیتی به نام آپنه خواب باشد. آپنه خواب شرایطی است که بر اثر آن مسیر هوایی به طور نسبی در هنگام خواب مسدود می شود و منجر به دوره های قطع تنفس می شود.
دستگاه فشار جریان هوای مثبت دائمی (CPAP) دستگاهی است که به افراد مبتلا به آپنه خواب کمک می کند که راحت تر نفس بکشند و علائم خواب ناله را نیز کاهش می دهد. درمان موقعیتی (وضعیت و فرم فرد در هنگام خواب) Positional therapy نیز می تواند مؤثر باشد- خوابیدن به پهلو در مقابل خوابیدن به پشت، در خوابیدن به پشت عضلات بیشتر در معرض شل شدن هستند.
دستگاه دندانی فک پایین برای آپنه خواب استفاده می شود که فک پایین را کمی به سمت جلو می آورد و پشت مسیر هوایی را باز می کند و احتمال مسدود شدن در هنگام تنفس به داخل و خارج را کاهش می دهد، گزینه های دیگری هستند. موفق باشید.